Malzemeler:
1 havuç
1 pırasa
4 lahana yaprağı
1 soğan
Yarım su bardağı mısır unu
2 su bardağı süt
4 su bardağı su
2 çorba kaşığı margarin
2 dal maydanoz

Tuz
Hazırlanışı:
* Havucu temizleyip küp küp doğrayın. Pırasayı temizleyip halka halka dilimleyin. Lahana yapraklarını incecik şeritler halinde doğrayın. Soğan ve maydanozu temizleyip kıyın.

* Margarini tencerede eritin. Hazırladığınız sebzeleri ilave edip kavurun. Mısır unu, süt ve suyu ayrı bir tencerede un eriyene kadar karıştırıp sebzelere azar azar yedirerek ilave edin. Tuz ve karabiber serpip kısık ateşte arada bir karıştırarak pişirin. Kâselere paylaştırıp maydanozla süsleyin ve sıcak olarak servis yapın

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 562
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 22.02.2007 16:19
Ellerine Saglik SU - PERISI
refik Tarih: 21.02.2007 10:47
Değerli tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık SU-PERISI