Mini rüzgarı sert esiyor

Son güncelleme: 14.02.2007 16:47
  • 1970'li yılların modası olan mini, 2007 kışına da damga vuracak...
    Kadınlar onları "feminen ve seksi" yapan parçalara bayılıyor. Tasarımcılar da bunu onaylıyor olacaklar ki, 60'lı ve 70'li yılların vazgeçilmezi olan mini elbiseler ile etekleri tozlu sandıklardan çıkarıp vitrinlere koydular.

    Her yaş grubuna ve zevke göre mini elbise ile etek model- lerini kadınların beğenisine su- nan modacılar renk ve kumaş gibi konularda farklılık gösterse de tek bir ortak noktada birleştiler: Siyah opak çorap. Özellikle siyah, siyah-beyaz ekoseli ve gri tonlarındaki mini etek ile elbiselerin mutlaka siyah opak çoraplar ile giyilmesini gerektiğini vurgulayan modacılar, bu kombinasyonun kadına seksi olduğu kadar asil de bir hava katacağını söylüyor. Günlük hayatınız ve gece mini giyerken arada birtakım farklılıklar bulunuyor. İşe giderken, alışverişe çıkarken ya da arkadaşlarınızla buluşurken 'mini' giymek istiyorsanız, etek ya da elbiseni- zin altına dolgu topuk ayakkabı ya da çizme giymeniz, size seksiliğin dışında spor da bir hava katıyor.

    Gece davetlerinde ise mini etek ya da elbisenin bele takılan kalın kemerler, in- ce topuklu ayakkabılar ya da sivri burunlu çizmelerle kombin edilmesi gerekiyor. Stil danışmanları, kısa bacaklılara dar modelleri öneriyor. Basenlerinden şikayetçi olanlarsa balon formlu modelleri tercih edebilir. Uzun bacaklılar, boyuna çizgili miniler giydiğinden olduklarından uzun görünebilirler. Geceleri, ipek-saten, ipek-şifon siyah, gümüş ve altın renkte kumaşlar, gündüzleri ise retro desenler, çiçekliler, yünlü modeller, triko miniler belde kalın kemerle kullanılabilir.
#12.02.2007 16:46 0 0 0
  • teşekkürler lanacıgım mininin havasıda bir başka güzel oluyor
#14.02.2007 16:47 0 0 0