Facebook Sayfamı Kimler Ziyaret Etmiş

Son güncelleme: 09.11.2012 16:54
  • facebook prifilime kimler girmiş - facebook sayfamı kimler ziyaret etmiş - facebook sayfamı ziyaret edenleri görebilirmiyimFacebook'ta Beni Takip Edenleri Nasıl Görebilirim? Facebook Profilimi Kim Gezmiş Bakmış Nasıl Anlarım?


    Facebook kullanıcılarının en çok merak ettiği konuların başında profillerine kimin baktığıdır. Örneğin eski sevgiliniz profilinizi geziyor mu? Lisede yangın olduğunuz çocuk sizi hiç hatırlayıp profilinize geliyor mu? Bunlar çok tahrik edici sorular değil mi? Bu konularda merak sahibi arkadaşlarınFacebook profile kim bakmış uygulaması gibi uygulamaları kullandıklarını biliyoruz. Facebook'ta hesabınızı ziyaret edenleri öğrenmek, Facebook profilinize bakanları bilmek için birçok iddialı uygulama bulunmaktadır. Facebook profilime kim bakmış uygulamaları sizlere profilimi kim gezmiş sorusunun yanıtını vereceğini vaat ediyor. Facebook profilimi kim gezmiş gibi uygulamalar sayfanızı belli aralıklar içinde gezenleri listeleyerek yaptıkları katkıları sunduklarını vaat ediyor. Herkes için Facebook takipçileri öğrenme cezp edici bir konu olabilir. Facebook'ta beni kim takip ediyor bilmek sizinde hakkınız tabi. Ancak bunu nasıl yapabilirsiniz. Facebook'ta beni takip edenleri nasıl görürüm diye merak ediyorsanız muhtemelen bu bilgileri veren birçok uygulamayı da aratıp denemişsinizdir.

    Facebook Profilime Kim Bakmış


    Facebook profilime kim bakmış sorusunu yanıtlayan birden fazla uygulama vardır. bu tür bilgileri sunan uygulamaları internetten edinip sayfanıza eklemeniz gerekiyor. Bu uygulamalar sayesinde kısa süre içerisinde Facebook sayfamı kim gezmiş öğrenebiliyorsunuz. Ancak bu tür uygulamaları kullanırken göz ardı etmemeniz gereken bir konu var. Bu uygulamaları kullanmak için bilgilerinizi uygulamayla paylaşmanız gerekiyor. Bazı uygulamalar hesap şifrenize kadar istiyor. Bildiğiniz gibi Facebook takipçi sayısı diye bir kavram var. Facebook'ta bir uygulamanın ne kadar beğenildiği, bir hesabın ne kadar "Like" edildiği önemlidir. Bu uygulamaların büyük çoğunluğu da sizin hesabınıza erişerek hesabınızı böyle işlerde kullanmaktadır. Böyle ele geçirilen hesaplar listeler halinde satılıyor.

    Ayrıca Facebook'un bu bilgileri kimse ile paylaşmadığını da yine kendi açıklamasından bilmekteyiz. Yaptığımız araştırma ve denemeler sonunda diyebilirim ki hesabımı kim gezmiş, Facebook sayfamı kim ziyaret etmiş sorusuna cevap verebilen bir uygulama henüz yoktur. Facebook'un bu bilgileri paylaşması ve uygulamaların bunları edinebilmesi de çok akla yatkın değildir. Dolayısı ile benim tavsiyem bu tür uygulamalardan şiddetle kaçınmaktır. Bu uygulamaların çoğunun sahte olduğunu kendinizde başka bir hesaptan profilinizi gezip sonuçlarla karşılaştırarak test edebilirsiniz. Ama yine karar sizin.

    alıntı
#09.11.2012 16:54 0 0 0