Malzemeler :
3 adet havuç
1 adet kabak
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1 dilim bayat ekmek
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
2 diş dövülmüş sarımsak
1 çay bardağı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı sirke
Kırmızıbiber
Tuz
Hazırlanışı :
Havuç ve kabağı rendeleyin. İçine sıvı yağı ilave edin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin.
Ateşten alıp içine bayat ekmek, ceviz, sarımsak, yoğurt, sirke, tuz ve kırmızıbiberi ilave edip karıştırın. Sonra servis yapmak üzere kabınıza aktarın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 429
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 16:22
Ellerine sağlık , teşekkürler
refik Tarih: 21.02.2007 09:48
güzel tariflerin için teşekkürler su-perısı