havuçlu kabak salatası

Son güncelleme: 25.08.2007 15:22
  • Malzemeler :
    3 adet havuç
    1 adet kabak
    1/2 çay bardağı sıvı yağ
    1 dilim bayat ekmek
    1 çay bardağı dövülmüş ceviz
    2 diş dövülmüş sarımsak
    1 çay bardağı süzme yoğurt
    1 çorba kaşığı sirke
    Kırmızıbiber
    Tuz
    Hazırlanışı :
    Havuç ve kabağı rendeleyin. İçine sıvı yağı ilave edin. Kısık ateşte 20 dakika pişirin.
    Ateşten alıp içine bayat ekmek, ceviz, sarımsak, yoğurt, sirke, tuz ve kırmızıbiberi ilave edip karıştırın. Sonra servis yapmak üzere kabınıza aktarın.
#16.02.2007 16:46 0 0 0
  • güzel tariflerin için teşekkürler su-perısı
#21.02.2007 08:48 0 0 0
  • Ellerine sağlık , teşekkürler
#25.08.2007 15:22 0 0 0