Hepsi o kadar

Son güncelleme: 19.02.2007 00:00
  • Hiçbir zaman o kadar güzel olmadı gözler,anlamlar yükledik boş bakışlara..
    eller sıradandı,saçlar sıradan,en güzel cümlelerimizi verdik sıradanlıklara..
    denizi sahiplendik güzel olan her şeyi sahiplendiğimiz gibi..yaprakları,çiçekleri bazen buluşulan köşe başlarını sahiplendik..sahiplendik gidenin arkasında bıraktığı dönme ihtimalini ve bir noktaya gözlerimizi dikip onu beklemeyi..güzelleştik hiçbir kelime bizim söylediğimiz kadar güzel değildi,hiçbir öpücük bizimki kadar ısıtmadı sevgiliyi,en iyi biz seviştik ve gülmek en çok bize yakışıyordu..
    eskiden mektuplaşırdık arasında kurumaya terk edilmiş güller barındıran mektuplarımız oldu ve en kırmızı gül hep bizimkiydi dedim ya güzelleşiyorduk..aşk öğretti bize toplum içinde fısıldaşmayı,o an her sohbetten uzakta bir yerde yalnız gözlerimizle sevişmeyi aşk öğretti ve her şeyi çok çabuk öğreniyorduk..
    dedim ya hiçbir zaman o kadar güzel olmadı gözler biz anlamlar yükledik boş bakışlara..
    herşeyi paylaşmak için çırpınırdık,çok benciliz şimdi acılarımızı bile kendimize saklıyoruz..herkesin bir şişesi var gözyaşlarını biriktirdiği..
    denizler kirlendi,köşelerde yine çingeneler var ama artık çiçek satmıyorlar..
    yaprakların hep solgun zamanlarını fark ediyoruz..en iyi biz öpüşmüyoruz artık hatta hiç öpüşmüyoruz bile resmiyet mahkumu yanak değdirmeler dışında..tanıştığımıza memnun olup geçip gidiyoruz başka anlık tanışıp unutmalara doğru..
    hiç bir şeyin hatırı yok artık hatta gülümsemenin adı sırıtmak oldu yarım yamalak arkadaş ortamlarında..kuru güllere ihtiyacımız yok,sesli harflerden arındırılmış bol kısaltmalı iki argo kelimenin yan yana getirilipte hiç olmadık bir cümlede kullanılması ve hepimizin çocukluğunda beslediği sarı civcivi gibi baktığı cep telefonlarına atılması yeterli..hatta bir mesaj bazen fazla bile yeni bir ilişki için..istemeyerek söylesemde ilişki artık bizim zamanında içinde bulunduğumuz için güzelleştiğimiz aşk..
    herşeyin adı değişti.içinden gelen konuşmalar yok artık,illa ki etkileme ihtiyacı var karşı taraftakini.çok güzeldik biz eskiden..aileye anlatılamayan yüz kızartıcı el tutmalarımız vardı..kız kulesi güzeldi içinde seven bir prenses barındırması,hikayesini tüm hikayelerden farklı kılıyordu,hiç görmedik ama çok üzüldük yaşadıklarına..
    şimdi etrafımızda binlerce yalnız,çirkin ve elleri üşüyen insanlar var ve bir de umursamazlığımız.prensese üzüldüğümüz kadar üzülmüyor artık insanlar dostlarının ölümlerine..aynaya bakıyorum farkındayım çöküyorum gün geçtikçe,yüzümün kemikleri iyice çıkmış ortaya çirkinleşmişiz hepimiz.gözlerimiz buz gibi bakıyor..
    işi gücü bıraktım en son ne zaman bir çiçek aldığımı düşündüm,uzun zaman olmuş hatırlayamadığım kadar uzun.çiçeklerdemi çirkinleşti yoksa..artık korkularımıza yakışacak kadar eskidik,artık korkularımızla elele tutuşsak uyumlu çiftler olabiliriz..
    uzun kabuslar gibi bedenlerimiz,biraz kambur biraz yaralı ve karanlık eskisi kadar güzel değiliz artık..aşktı bizi güzel kılan..sevgiydi..
    Çirkinleştik..
    Her şey çirkin görünüyor..peki gerçekten her şey bizim gibi çirkinmi artık?
    Hayır,her şey çok güzel hala,bakmayı unuttuk biz,anlamlar katan sözcükleri söylemeyi yazmayı unuttuk..hala en güzel gözler sevgililerde..
    Biz biraz aşkı,sevmeyi unuttuk hepsi o kadar..


    Okan ağ
#18.02.2007 01:08 0 0 0
fLy fLy foto
  • zamanla unuttuk sahiden değil mi tşk.ler çok güzel bi yazıydı
#18.02.2007 13:40 0 0 0
  • herşeyin adı değişti.içinden gelen konuşmalar yok artık,illa ki etkileme ihtiyacı var karşı taraftakini.çok güzeldik biz eskiden..aileye anlatılamayan yüz kızartıcı el tutmalarımız vardı..kız kulesi güzeldi içinde seven bir prenses barındırması,hikayesini tüm hikayelerden farklı kılıyordu,hiç görmedik ama çok üzüldük yaşadıklarına..

    çok güzeldi teşekkürler sözler insanın içine öyle işleniyor ki

    yüreğinize sağlık
#18.02.2007 15:23 0 0 0
  • yaprakların hep solgun zamanlarını fark ediyoruz..en iyi biz öpüşmüyoruz artık hatta hiç öpüşmüyoruz bile resmiyet mahkumu yanak değdirmeler dışında..tanıştığımıza memnun olup geçip gidiyoruz başka anlık tanışıp unutmalara doğru..
    hiç bir şeyin hatırı yok artık hatta gülümsemenin adı sırıtmak oldu yarım yamalak arkadaş ortamlarında..kuru güllere ihtiyacımız yok,sesli harflerden arındırılmış bol kısaltmalı iki argo kelimenin yan yana getirilipte hiç olmadık bir cümlede kullanılması ve hepimizin çocukluğunda beslediği sarı civcivi gibi baktığı cep telefonlarına atılması yeterli.

    Yüregine saglik immortaL

    gercekten harika satirlar..icinden gelerek yasayarak

    anlatman yani sana ait olmasi kadar güzel bir sey yok

    ayrica mantik ve sevgi üstüne yazilmis anlamli sözler

    tesekkürler
#18.02.2007 17:34 0 0 0
  • herşeye rağmen hala yazdığın için.. burda olduğun için çok teşekkürler
#19.02.2007 00:00 0 0 0