MALZEMELER
1 Su Bardağı Dövuk Mısır
1 Çay Bardağı Dondurulmuş Mısır
Yeteri kadar su, tuz
2 Komposto Kasesi Yogurt
1,5 Tatlı Kaşığı Un
Üzeri için:
2 Yemek Kaşıgı Tereyağı
Yeteri Kadar Nane


HAZIRLANIŞI
Bir gece önceden mısırı kaynar suda yarım saat pişirin. Aynı suyun içerisinde bekletin.
Ertesi gün 2 saate yakın iyice yumuşayana kadar pişirin. Yoğurt ve unu çırpıp içine ilave edin.
Yağı kızdırıp üzerine gezdirin. Nane ile süsleyerek servise sunun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 364
favori
like
share
DİDEM Tarih: 30.08.2007 11:08
Ellerine saglik tesekkurler
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:57
teşekkürler ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 22.02.2007 16:19
Tarif icin tskler
refik Tarih: 21.02.2007 10:46
Değerli tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık SU-PERISI