MALZEMESİ

1 demet maydanoz (ayıklanmış)
5-6 adet ançuez (bir çeşit balık konservesi, salamurasıdır)
3 diş sarmısak (dövülmüş)
1 dilim bayat ekmek (kabuğu çıkarılacak)
2 adet haşlanmış katı yumurta
2-3 adet orta boy salatalık turşusu
1 su bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı sirke
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

TARİF
Yukarıda saydığımız malzemelerin hepsi bir mutfak robotuna aktarılır ve iyice püre haline gelinceye kadar çekilir.
Böylece hazırladığımız sosu kaseye boşaltıp, çiğ sebzelerle beraber servise sunalım.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 466
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:02
teşekkürler ellerine sağlık
refik Tarih: 25.05.2007 15:06
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 21:56
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
DİDEM Tarih: 03.04.2007 13:13
teşekkürler su perısı elinize sağlık
robertokazim Tarih: 05.03.2007 13:14
tskrlr :5: deneyecegim
BoardBeLasi Tarih: 04.03.2007 13:22
ellerine saglik
nuray55 Tarih: 02.03.2007 14:25
teşekkürler su perısı elinize sağlık