malzemeler

300gr. tavuk göğsü,
2 çorba kaşığı zeytinyağı,
2 çorba kaşığı doğranmış maydanoz,
1 taze soğan,
2 diş ince dilimlenmiş sarmısak,
yarım limonun suyu,
tuz, karabiber, kırmızıbiber.
yapılışı

Tavuk etini serçe parmak büyüklüğünde doğrayın. Zeytinyağını tavada biraz ısıtıp etleri ve ince doğranmış taze soğanı ekleyin. Yaklaşık 3-4 dakika etler pişene kadar çevirin. Sarmısağı ve maydanozu ekleyin. 1-2 dakika daha pişirin. En son limon suyunu döküp bir kaç kere karıştırdıktan sonra ateşten alın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 469
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:32
teşekkürler paylaşım için
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 20:05
tşk su-perisi
COCO Tarih: 17.04.2008 01:23
Paylasima tesekkür.