Bayburt Merkez Eğitim Uygulama Okulu ve iş Eğitim Merkezi

Son güncelleme: 26.12.2012 23:16
  • Bayburt Merkez Eğitim Uygulama Okulu ve iş Eğitim Merkezi Tanıtımı - Bayburt Merkez Eğitim Uygulama Okulu ve iş Eğitim Merkezi Erişim BilgileriBayburt Eğitim Uygulama Okulu Ve Iş Eğitim Merkezi Bayburt Merkez'de hizmet veren bir merkezdir. Bayburt Eğitim Uygulama Okulu Ve Iş Eğitim Merkezi kursiyerlere meslek öğretmeyi amaçlamaktadır.

    Eğitim verilen meslek alanları:
    Tesviyecilik, metal işleri, Kıymetli taş ve metal işletmeciliği, tesisatçılık, elektrikçilik, motorculuk, elektronik, dökümcülük, modelcilik, döşemecilik, ağaç işleri, matbaacılık, terzilik, berberlik, sereamikçilik, cam işletmeciliği, tekstil, halıcılık, ayakkabıcılık, dericilik, otelcilik, yiyecek hazırlama ve pişirme, konfeksiyon, yapıcılık, fotoğrafçılık, taşçılık, plastikçilik, karosercilik, tekne imalatçılığı, saatçilik, çiçekçilik, kuru temizleme, avizecilik, reklam tabelacılığı, satış elemanlığı, anahtarcılık, kağıt işletmeciliği.

    Bayburt Merkez Bayburt Eğitim Uygulama Okulu Ve Iş Eğitim Merkezi eğitimi verilen meslek dalları hakkında aşağıdaki telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: BAYBURT / MERKEZ
    Adı: BAYBURT EĞİTİM UYGULAMA OKULU VE IŞ EĞİTİM MERKEZİ
    Adresi: HOCA AHMET YESEVİ İKÖĞRETİM OKULU BAHÇESİNE YAPILAN YENİ BİNA

    Telefon Numarası: 4582118457
    Faks Numarası: 4582118457

    webrehberi.biz
#26.12.2012 23:16 0 0 0