Malzemeler:

- 200 gr. tavukgöğsü
- 1 yeşil biber
- 1 kırmızı soğan
- 15-20 kürdan
- kızartmak için sıvıyağ

Marinat
- 1 beyaz soğan
- 5 çorba kaşığı soya sosu
- 2 çorba kaşığı yoğurt
- Karabiber
Yapılışı:
1- Etleri fındık büyüklüğünde kesin; ay şeklinde kesilmiş beyaz soğan, soya, yoğurt ve karabiberle iyice karıştırın.
2- Kapalı bir kapta buzdolabında en az 3-4 saat bekletin.
3- Yeşil biberi ve kırmızı soğanı küçük parçalara bölün.
4- Biber, et, soğan, biber şeklinde kürdanlara dizin.
5- Kızgın yağda kızartın. Mümkünse hemen servis yapın. (Etler durunca sertleşiyor)

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 462
favori
like
share
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:32
teşekkürler paylaşım için
izmir_güzeli Tarih: 27.04.2008 20:06
eline sağlıkk
COCO Tarih: 17.04.2008 01:22
Eline saglik.