Biymez Sorularım İçinde Cevapsız Bırakırsın Beni

Son güncelleme: 08.03.2007 08:44
  • Yasadiklarim nedir? Kendi gonul sarayinda sakli tuttugun hislerin nedir? Nedir benden boylesine sakladigin, kacirdigin? Yasayip da yasatmak istemedigin? Acilarin, tecrubelerin, gecmisin mi seni mahzun birakan?

    Ask mi yoksa sevda mi, sevgi (?) mi? Seni benden alip goturen benim disima birakan nedir? Nedendir sana ulasamayisim? Seni yasarken seni yasatamayisim nedendir? Nicin askimi paylasamiyorum seninle? Beni, bizi boylesine paylasmazliklara goturen, nedir? Birbirini tamamlayacak ama birbirinden kopuk duran ikimizin suskunluguna sebep nedir?

    Susmalarinda mi bulmami istiyorsun seni? Kendini bunca kacirisin neden? Korkuyor musun benden? Yasadiklarin mi beni sana yakin etmeyen? Ya ben o yasadiklarindan farkliysam? Ya ben zaten seninsem? Sevemez miyim gonlumce seni? Senin kendini bana bunca hapsedisin neden?

    Yasamami istemezken, yasadiklarimi onaylamazken neden olumu istemezsin benden, bilmem? Neden sevmeme izin vermiyorsun? Sevilmekten, almaktan bunca kacisin neden? Nicin ben senken bensiz kalmak istersin? Nicin "sevdim", "seviyorum", "sevecegim" derken susturusun beni?

    Askimi, sevdami neden anlamazsin? Yoksa sen inanmaz misin aska? Yoksa seven olmadi mi seni hic? Yoksa sen sevmek nedir bilmiyor musun? Sen yillarca kosup da yetisemedigim bir meltem misin? Islanmak, yikanip arinmak icin yetismeye çalisip da kacirdigim bir sonbahar yagmuru musun? Sen O musun? Ben Sen miyim? Ben sensem neden sen ben degilsin? Neden ben olmaktan kaciveriyorsun? Bir seyleri almak, vermek degil midir? Almalarimizla kurtariyorsak karsimizdakini bu vermek degil midir ozde?

    Yoksa sen kor musun? Askin gozunu kor ettigi asiki bile gormeyen misin? Colde rastladigim bir serap misin sen, ardindan kosup da ulasamadigim? Sen ask misin? Asksan, neden yoksun? Elimden tutup da beni yurumeye cagiran sen...Simdi hic kimselerin olmadigi kurak ve ipissiz bir yerde beni oksuz bir cocuk gibi birakmiyor musun? Agliyorsan gozyaslarini silmeme neden engel oluyorsun?Nedendir boyle sonsuz sususun?

    Her seyi icine gommene sebep nedir? Nicin yasamayi birakip da anlamaya calisirsin beni? Nicin bir kez olsun "GEL" demezsin? Nicin tek bir kez bile olsun "NICIN" demezsin? NICIN?"
#05.03.2007 17:23 0 0 0
  • canim harika bir hikaye

    bu siir degil

    siir olmadigindan yasam hikayelerine aliyorum canisi
#05.03.2007 20:03 0 0 0
  • çok güzeldi teşekkürler canım dostum benim
#07.03.2007 14:39 0 0 0
  • eline emeğine sağlık tuzla_buz
#08.03.2007 08:44 0 0 0