malzemeler
200gr kuşbaşı et
1bardak nohut
2adet patates
5çorba kaşıgı süzme yogurt
1yumurta
1kaşık un
et suyu

yapılışı

200 gram kuşbatı et,bir bardak nohutu haşla. 2 adet patetesi ufak küpler halinde doğra. patetesleri kaynayan et suyuna ekle.ayrı bir kapta 5 çorba kaşığı süzme yoğurt,1 yumurta,ve 1 kaşık un iyice ezerek karıştır.ve ateşe al azar azar et suyundan ekleyerek karıştır yogurtlu karışım kaynayınca et suyuna yavaş yavaş ekle 5 dk kaynadıktan sonra .zeytinyagında biraz naneyi kızdır ve çorbanın üzerine dök.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 525
favori
like
share
özleem Tarih: 07.09.2007 10:02
antep yemegi, cok güzel oluyor arkadaslar denegin
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:47
teşekkürler ellerine sağlık
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:25
tarif için teşekkürler:23:
Gönülce Tarih: 04.07.2007 10:36
çok sevdiğim bir çorba :78:
teşekkürler SU-PERISI
refik Tarih: 25.05.2007 15:44
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık