soğanlar için: Büyük bir sote tenceresine zeytinyağı ve soğanları koyun. Soğanları tuzlayın, orta ateşte 15-20 dakika kavurun. Balzamik sirkeyi ekleyin, sirke şerbet kıvamı alana kadar 20-25 dakika daha pişirin. Hemen kullanın, ya da hava almayan bir kavanoza koyup buzdolabında saklayın. Tavuk ciğeri için: Büyük bir sote tavasına zeytinyağı koyun, hamsileri, kaparileri ve sarımsağı ekleyin. Altını biraz kısın, hamsiler dağılana kadar soteleyin. Tavuk ciğerlerini ekleyin, ocağın altını yakıp ciğerlerin yarısından fazlası pişene kadar 3-5 dakika daha soteleyin. Şarabı ekleyin 3-4 dakika ya da şarabın yarısı buharlaşana kadar pişirin. Karışım çorba kıvamında olacak. Hepsini bir mutfak robotuna aktarın, pürüzsüz bir püre elde edin. Gerekirse biraz tuzlayın ve zeytinyağı ekleyin. Kızarmış ekmekleri bu karışıma bulayın, üzerine balzamik soğanlardan koyun.