Malzemeler:

200 gr tavuk göğüs eti
1 küçük karnabahar
1 çay bardağı arpa şehriye
Yarım limonun suyu
30 gr margarin
2 çay kaşığı nane
6 su bardağı su
2-3 dal maydanoz
Tuz
Hazırlanışı:
* Tavuk etini 6 bardak suyla yumuşayıncaya kadarbir tencerede haşlayın. Eti kevgirle ayrı bir yere alıp küp küp doğrayın. Karnabaharı temizleyip doğrayın. Maydanozu temizleyip kıyın.

* Tavuk suyunu ateşe alıp et ve karnabaharı ilave edin. Kaynamaya başlayınca şehriye, margarin ve limon suyunu ekleyin. Et, sebze ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp üzerlerini maydanozla süsleyin. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 482
favori
like
share
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:41
teşekkürler ellerine sağlık
nikelaj Tarih: 24.08.2007 16:55
süper ötesi bir yemekti
Lulu Tarih: 26.07.2007 19:26
tarif için teşekkürler:23:
refik Tarih: 25.05.2007 14:46
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 17.03.2007 14:23
Ellerine Saglik