İncİrlİ Sakiz Kabagi

Son güncelleme: 10.02.2008 23:41
  • Malzemeler:

    - 4 adet sakız kabağı,
    - 3 adet elma,
    - 6 adet kuru incir,
    - 1 çay bardağı toz şeker,
    - 1 çay bardağı ceviz,
    - 3 adet karanfil

    Yapılışı:
    Kabakları kazıyıp boyuna ikiye bölün. Çekirdek kısımlarını temizleyin. Tencereye yerleştirip üzerine çok az su ilave edip buharda haşlayın. Fırın tepsisine yerleştirin. Elmaları soyup rendeleyin. İncirleri küçük doğrayın. Toz şeker, elma, incir ve karanfilleri karıştırın. Kabakları doldurun. Üzerine cevizleri yerleştirin. Biraz toz şeker serpip sıcak fırında 10 dakika pişirin.
#15.03.2007 10:51 0 0 0
  • Ellerine Saglik Su-Perisi
#15.03.2007 20:04 0 0 0
  • eline sağlık su perisi
#16.03.2007 09:57 0 0 0
  • bunlar süper ya
    bilgiler için teşekkürler...
#20.04.2007 12:50 0 0 0
  • tesekkurler paylasim icin
#24.08.2007 22:53 0 0 0
  • elerine saglık
#08.02.2008 08:38 0 0 0
  • incirli tatlıların hepsini severim
#10.02.2008 23:41 0 0 0