Malzemeler:

- 4 adet sakız kabağı,
- 3 adet elma,
- 6 adet kuru incir,
- 1 çay bardağı toz şeker,
- 1 çay bardağı ceviz,
- 3 adet karanfil

Yapılışı:
Kabakları kazıyıp boyuna ikiye bölün. Çekirdek kısımlarını temizleyin. Tencereye yerleştirip üzerine çok az su ilave edip buharda haşlayın. Fırın tepsisine yerleştirin. Elmaları soyup rendeleyin. İncirleri küçük doğrayın. Toz şeker, elma, incir ve karanfilleri karıştırın. Kabakları doldurun. Üzerine cevizleri yerleştirin. Biraz toz şeker serpip sıcak fırında 10 dakika pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 467
favori
like
share
gürkan Tarih: 10.02.2008 23:41
incirli tatlıların hepsini severim
wampirella Tarih: 08.02.2008 08:38
elerine saglık
VULKAN Tarih: 24.08.2007 22:53
tesekkurler paylasim icin
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 12:50
bunlar süper ya
bilgiler için teşekkürler...
Serendipity Tarih: 16.03.2007 09:57
eline sağlık su perisi
BoardBeLasi Tarih: 15.03.2007 20:04
Ellerine Saglik Su-Perisi