Malzemeler:

1 tavuk göğsü + 1 tavuk but
1kg yufka
1 pırasa
1 küçük kavanoz mantar
2 domates
2-3 diş sarımsak
100gr kaşar
tuz
karabiber
sıvıyağ
Hazırlanması:

Tavukları çok küçük doğrayıp sarımsakla kavurun.
Pırasayı ve mantarı da doğrayıp tavaya ilave edin, kavrulsun. Domatesleri doğrayıp ekleyerek kavurun. Tuz ve karabiber serpin, kaşarı ekleyip soğutun.
Yufkaları kalın şeritler halinde kesin. Uçlarına malzemeden koyup muska şeklinde sarın, sıvıyağda kızartarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 14:09
bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
NaZ Tarih: 28.03.2007 19:49
bunu bir denemek lazim

ellerine saglik
eskitoprak Tarih: 26.03.2007 21:26
guzeller ellerine saglik