Malzemeler

500 gr kuşbaşı et
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 soğan
2 sivribiber
3-4 domates
3 patlıcan
1 büyük patates
1 su bardağı sıcak su
Tuz, karabiber

Hazırlanma Şekli

Patlıcanları alacalı soyup iri küpler halinde doğrayın. Tuzlu suda bekletin. Süzüp kağıt havlu ile kurulayın. Patates, domates ve soğanların kabuklarını soyun. Soğan ve domatesleri küp küp kesin. Patates ve biberleri iri iri doğrayın. Eti tencereye alıp suyunu salıncaya kadar pişirin. Yarım bardak sıcak su ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Sıvıyağı ekleyip soğan ve biberleri etle birlikte kavurun. Domatesi ekleyip karıştırın. Patates, patlıcan, tuz ve karabiber ekleyip kalan sıcak suyu ilave edin. Kısık ateşte pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 457
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 12.05.2007 16:36
ellerine saglik
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:46
güzele benziyor teşekkürler :78:
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 14:23
tarifin için teşekkürler canım