Malzemeler

2 çorba kaşığı limon
1 çorba kaşığı bal
1 çay kaşığı esmer şeker
1 adet elma
1 çorba kaşığı tereyağ

Hazırlanma Şekli

Tencereye yarım çay bardağı suy ile limon suyunu koyun. Elmaları küp soyun. Limonlu suda iki üç dakika kaynatın. Tavada tereyağı eritin. Esmer şekeri ve elmaları ekleyin. Ezerek pişirin bal ilave edin. Az tuz ve tane karabiber ekleyin. Sos hazırlanmış olur. Etlerin üzerinde ve yanında kullanabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 367
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:01
teşekkürler ellerine sağlık
refik Tarih: 27.05.2007 13:02
tarif için teşekkürler SU-PERISI
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 21:52
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
eskitoprak Tarih: 11.05.2007 12:45
tesekkurler :2:
BoardBeLasi Tarih: 09.05.2007 18:06
[COLOR=orangered]Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:17
güzel tariflerin için teşekkürler