Elma Marsa Sos

Son güncelleme: 25.08.2007 00:01
  • Malzemeler

    2 çorba kaşığı limon
    1 çorba kaşığı bal
    1 çay kaşığı esmer şeker
    1 adet elma
    1 çorba kaşığı tereyağ

    Hazırlanma Şekli

    Tencereye yarım çay bardağı suy ile limon suyunu koyun. Elmaları küp soyun. Limonlu suda iki üç dakika kaynatın. Tavada tereyağı eritin. Esmer şekeri ve elmaları ekleyin. Ezerek pişirin bal ilave edin. Az tuz ve tane karabiber ekleyin. Sos hazırlanmış olur. Etlerin üzerinde ve yanında kullanabilirsiniz.
#21.03.2007 08:10 0 0 0
  • güzel tariflerin için teşekkürler
#08.05.2007 14:17 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#09.05.2007 17:06 0 0 0
  • tesekkurler
#11.05.2007 11:45 0 0 0
  • Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
#21.05.2007 20:52 0 0 0
  • tarif için teşekkürler SU-PERISI
#27.05.2007 12:02 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#25.08.2007 00:01 0 0 0