NİNJA KAMPLUMBAĞALAR

Son güncelleme: 20.08.2007 16:28
  • noimage

    Orjinal Adı: TMNT

    Yönetmen: Kevin Munroe
    Seslendirenler: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Mako, Kevin Smith, Patrick Stewart, Laurence Fishburne

    Senaryo: Kevin Eastman, Peter Laird, Kevin Munroe
    Sanat Yönetmeni: Simon Murton
    Müzik: Klaus Badelt
    Kurgu: John Damien Ryan
    Tür: Animasyon - Macera
    Süre: 104 Dk.
    Yapım: 2007 - ABD
    Dağıtımcı: Medyavizyon

    Gösterim tarihi: 23 Mart 2007

    Editörün Notu: Son maceralarında düşmanları Shredder ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, tekrar bir araya geliyorlar.

    Konu: New York ta garip olaylar yaşanıyordur. Hızla oradan oraya sıçrayan gölgeler, ortaya çıkan garip yıldız haritaları ve şehre saldırılar düzenleyen yaratıklar herkese korku salmıştır. Acaba zengin endüstri imparatoru Max Winters ın bu işlerde parmağı var mıdır?

    Son maceralarında düşmanları Shredder ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, hayatlarını kazanmak için ayrı ayrı yollara sapmışlardır.

    Leonardo, ustaları Splinter ın isteği üzerine bir dünya turuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geri dönmemiştir. Raphael gece olduğnda adi suçluların peşine düşen başına buyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerde çocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destek hattında çalışmaya başlamıştır.

    Tüm bunlar olurken, usta Shredder New York ta gerip olayların başgösterdiğini fark eder. Bir teknoloji şirketinin sahibi olna zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyu tekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir. Üstelik, kaybettiği ustası Shredder ın izinden giden Karai ve Foot Klan ın da desteğini yanına almıştır.

    NİNJA KAPLUMBAĞALAR; tekrar bir araya gelip kötülere karşı tek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve Casey Jones un da desteğine başvuracaktır.

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#23.03.2007 13:51 0 0 0
  • Cocuklarin oldugu kadar büyüklerinde büyük bir zevkle

    izledigi filmlerden.tesekkürler
#23.03.2007 19:22 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#20.08.2007 16:28 0 0 0