MALZEMELER

-8 bardak et suyu
-2 çorba kaşığı un
-2 kaşık yağ
-4,5 adet olgun domates veya 2 kaşık konserve domates salçası
-1 bardak süt
-1 yumurta sarısı
-Tuz

YAPILIŞI

1. Yağ ile un hafif pembe kavrulur.
2. Sulandırılmış konserve salça veya rendelenmiş domates ve et suyu katılır.
3. Karıştırılarak 1-2 taşım kaynatılır. Pütür kalmışsa süzgeçten geçirilir.
4. Yumurta sarısı ve süt ile yapılmış terbiye yemek saatinde 10 dakika evvel katılır. Tuz atılır. Ateş kapatılır.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 416
favori
like
share
DİDEM Tarih: 30.08.2007 11:05
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
SU-PERISI Tarih: 25.08.2007 18:58
paylaşımlarınız için saol
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:55
teşekkürler ellerine sağlık