MALZEMELER :

-10 bardak et suyu
-2 kaşık yağ
-2 soğan
-2 patates
-1 küçük kereviz
-2 küçük pancar
-1 küçük havuç
--5-6 yaprak lahana
-2 kaşık konserve ve domates salçası
-2 diş sarımsak
-1 çay kaşığı limon tuzu
-1 çay kaşığı şeker
-tuz

YAPILIŞI :

1. Sebzeler yıkanır, soyulur. Bir kaba rendelenir ve doğranır.
2. Çorba tenceresinde rendelenmiş soğan yağ ile pembeleştirilir. Un katılır, biraz da un ile kavrulur.
3. Hazırlanan sebzelerin hepsi konur. Biraz karıştırılır. Domates salçası ve et suyu konup pişirilir.Tuz, limon tuzu, şeker atılıp 10 dakika sonra ateş kapatılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 433
favori
like
share
DİDEM Tarih: 30.08.2007 11:06
[COLOR="YellowGreen"]paylaşımınız için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 25.08.2007 18:56
tarif için teşekkürler emegine saglık
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:55
teşekkürler ellerine sağlık