MALZEMELER :

1) 6 patlıcan
2) 3 domates
3) 4-5 sivri biber
4) 1 demet maydanoz
5) 750 gr. Yoğurt
6) 3 diş sarımsak
7) 2 kaşık yağ
8) 1 çay kaşığı kırmızı biber
9) Tuz

YAPILIŞI :

1. Patlıcanlar ucundan başlayarak ocakta çevire çevire közlenir
2. Kabukları soyulup incecik kıyılır.
3. Domates, biber ve maydanoz küçük doğranıp patlıcanlara katılır. Tuz atılır.
4. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüp, kırmızı biberli yağ gezdirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 380
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:33
teşekkürler ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 25.03.2007 17:54
teşekkürler elinize saglık