İllüminati denilen yahudi oyunları

Son güncelleme: 27.03.2013 11:35
  • televizyon mağduru çocuklarımız - televizyonlardaki yahudi çizgi filmleriKesinlikle öyle ayrıca değinmek istedim bir nokta varki çok önemli. Şimdi ki anneler fazlasıyla sıkılgan çocuklarına karşı sabırsız ve başından savma derdinde. Ve bu yaptıkları yanlış ise onlara farkında olmadan çok büyük zarar veriyor. Bu yaptıkları şey nedir o nu açıklayayım.

    Sanal dünyada birçok insanın bildiği gibi illüminati yani 25. kare diye bir siyonizm yahudi kökenli oyunlar dönüyor. malum video sitesine girildiğinde 25. kare illüminati yazıldığında çok şaşıracağımız şeytanın aklına gelmeyen oyunları anlatıyor.

    25. kare mevzuatı ise şudur; çizgi filmlerde reklamlarda veya filmlerde insanların o anda farkedemeyeceği ama gizli noktalara gömülmüş olan ahlak bozucu görüntüler yazılar vardır. bunları biz farketmesek önemsemesekte gözümüzün beyne sızdırdığı 25. kareler vardır. ve bu beynin hücre odacıklarında kendilerine yer edinir ve ölene kadar orada kendilerini saklarlar sürekli kendilerini hatırlatır ve o yöne doğru beynin de yer edindiği insanı sevk ederler. ahlaki ve kültürel düşünmeyi engellerler. bunlar siyonistlerin yaptığı aşırı şeytani oyunlardır.

    Gelgelelim genç annelerimizin yaptığı yanlışın bunlarla alakası nedir? Dediğimiz gibi çocuklarını başlarından savmanın yollarını arar iş yaparken onları meşgul edecek şeyler düşünürler. Bu da çağımız en büyük silahı olan ve en kolay oyalama yolu olan televizyon. Çocuklarımızı televizyonun başına bırakıyoruz çizgi filmi izliyorlar akşama kadar ve anneler işlerini rahat yapıyor.

    Halbuki yanılıyorlar. Çocuklar çizgi filmlerdeki o 25. kareleri ve reklamlardaki illüminatileri beyinlerine yerleştiriyor. ve büyüdüklerinde o gizli silahlar çocuklarımız ahlaksız ve akültürel eğilimlere sevkediyor. ondan sonrada anne babalar ağlayıp sızlıyorlar benim çocuğum niye böyle ahlaksız edepsiz saygısız. Halbuki ben onu küçükken 5-6 yaşında kuran kursuna yolladım. Öğütler verdim diyebiliyor ama çocuklarının daha küçük yaşlarda o beyaz sayfa niteliğindeki beyinlerinin 25. kare melanetiyle televizyonlardaki çizgi filmlerde kirlenmişti zaten. Konu bundan ibaret ki bilmeyen kalmasın yahudiler böyle oyun içindeler yıllardır ve bizleri uyuttular. Dİkkatli olalım.

    Allahım cümlemizi münafık oyunlarından tuzaklarından korusun. Küçük yavrularımızı şeytanın ve onun uşaklarının şerrinden esirgesin. Amin.
#27.03.2013 11:35 0 0 0