Tutun Beni Ne olur

Son güncelleme: 30.03.2007 22:03
  • Tutsun biri beni ne olur ben engel olamıyorum gidişime nereye nasıl gittiğimi bilmiyorum tutun ellerimden gidiyorum bir uçuruma doğru. Ölüm mü benim için bu gidiş yoksa kurtuluş mu? Ben karar veremedim. Hadi toplayın meclisi ağalar beyler köyün en ihtiyarları şirketimin müdürü Hükümetimin iktidarları mahallemin delikanlı adamları, evimin reisi, gönlümün sahibi gelin ve karar verin gideyim mi kalayım mı?

    Ben sevdim o da sevdi yüreğimin hükümdarı oldu ve beni bana doyurdu. Sevdi de ne oldu bırakıp gitti işte lafı uzatmaya hiç gerek yok gitti arkasına bakmadan göz yaşlarımız kurumadan dönecek ümidi bırakmadan gitti.

    Bende gidiyorum belki bulurum ümidi ile çıktım yola ama kayboldum yokluğunda... Gideceğim adresi biliyorum aslında... Gitmek kolay bak gidiyorum da ama tutun beni ne olur izin vermeyin. Prangalar takın ayaklarıma zincirler vurun kollarıma. Karartın yüreğimi ümit sevgi adına kalmasın bir şey. Korku gitmek değil aslında gidipte yenik düşüp dönmek. Gidipte gittiğim adreste bulamamak. Bulupta hiç bir şey yapamadan eli boş yüzü kara dönmek. Tutun beni izin vermeyin ne olur........
#30.03.2007 15:47 0 0 0
  • Korku gitmek değil aslında gidipte yenik düşüp dönmek.

    cok güzeldi gercekten canim

    Tutun beni ne olur!

    Yüregine saglik
#30.03.2007 22:03 0 0 0