Malzemeler
4 adet yesil
elma
1 tatli kasigi dolmalik fistik
1 tatli kasigi kus üzümü
3 adet sogan
1 kahve fincani
pirinç
4-5 dal maydonoz
4-5 yaprak
nane
1 tatli kasigi toz
seker
1 tutam
tuz
2 çorba kasigi zeytinyagi
1 limonun suyu

Yapilis Tarifi
Rendelenmis soganlari, fistiklarla birlikte zeytinyaginda pembelesinceye kadar kavurun. Yikanmis pirinci ekleyin. 1,5 kahve fincani su ilave edip pirinçler diri kalacak sekilde pisirin. Seker, tuz, kiyilmis nane ve maydonoz ekleyip karistirin. Limon suyunu da ilave ettikten sonra sogumaya birakin. Elmalari sivri uçlu ince bir biçakla oyun. Hazirladiginiz karisimi elmalarin içine doldurun. Orta isili firinda 40 dakika pisirin. Soguk olarak servis yapin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 420
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:13
tarif için teşekkürler
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:31
tarif için teşekkürler:23: