Malzemeler
12 çorba kaşığı bal
2 adet limon
Yapilisi
Limonların kabuklarını rendeleyin. Suyunu sıkıp süzün.
Limon suyu ve balı bir tencerede karıştırıp kaynatın. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika daha pişirin.
Ballı limonlu sos soğuduktan sonra buzdolabına koyun. Dondurmanın üzerine dökerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 594
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 13:02
PAYAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER....
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:04
teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 20:53
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
MeMoLi Tarih: 05.05.2007 03:06
12 çorba kaşığı bal

o kadar ßalı kim kaybetmişde ßen ßulcam
refik Tarih: 05.05.2007 00:34
güzel tariflarin için teşekkürler SU-PERISI
Mutlulugum Tarih: 15.04.2007 07:19
emegine saglık bu sosu mutlaka deniycem....
DİDEM Tarih: 03.04.2007 12:25
emeğine sağlık teşekkürler