Malzemeler
1 kg Taze çalı fasulye
4 yumurta
2 orta boy havuç
2 orta boy soğan
4 yemek kaşığı sıvıyağ
Tuz ve karabiber

Yemeğin Yapilisi
Fasulyeleri ayıklayıp, önce boyuna sonra enine bölün. Havuçları ufak küp şeklinde kesin. Birlikte 15-20 dakika kadar az tuzlu suda hafif diri kalacak gibi haşlayıp, süzün.
Soğanı ince doğrayıp, kızgın yağda pembeleştirin. Fasulye ve havuç ekleyerek, 10 dakika çevirin. Yumurtaları çukur bir kabın içinde karıştırıp tuz, biber ekip geniş bir tavaya dökün. Üzerine fasulye karışımını yayın.
Alt kısmı katılaşınca ateşi kısın ve ağzı kapalı odarak 6-7 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın.



Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 530
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 19:37
Bu harika yumurtalı yemek tarifi ve de paylaşımınız için sizi kutluyorum...
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:25
tşk saollll
refik Tarih: 24.02.2008 17:09
ellerine saglık teşekkürler
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:15
tarif için teşekkürler
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:32
tarif için teşekkürler:23:
BoardBeLasi Tarih: 23.05.2007 23:49
ellerine saglik
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:58
güzel tariflerin için teşekkürler