Malzemeler
1 kg süt
7 yumurta
2 su bardağı şeker

Yemeğin Yapilisi
Yumurtaların hepsini bütün olarak şekerle köpük köpük olana kadar çırpın. Süt ilave edip çırpmaya bir müddet daha devam ederek pişirmek için tercihen cam bir kaba koyup orta hararetli fırına atın.
1 saat kadar (tatlının üzerinde kahverengi gözenekler meydana gelene kadar) pişirdikten sonra soğutup servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 09:29
tariflerin için teşekkürler ablacım
Serendipity Tarih: 11.09.2007 10:46
ilginç bir tatlı
teşekkürler su perisi
refik Tarih: 31.08.2007 20:21
tariflerin için teşekkürler
DİDEM Tarih: 30.08.2007 10:56
Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
han_oguz Tarih: 27.08.2007 17:20
göndersende yesek be abla
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:55
tesekkurler paylasim icin
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 13:47
enteresan bilgi için teşekkürler arkadaşım...