Besinlerinizi Koruyor musunuz

Son güncelleme: 05.07.2013 09:29
  • lg marka buzdolapları - pratik kapılı buzdolabı - lg yeni model buzdolabı - enerji tasarruflu buzdolapları - door in door lg
    LG'nin Pratik Kapı (Door-in Door) buzdolabı, yiyecekleri özel bir bölümde saklayarak tazeliğini koruyor.

    Yaz aylarının gelmesi ve sıcakların başlamasıyla içecek tüketme ihtiyacı da artmaya başladı. Gün içinde serinlemek ve susuzluğunuzu gidermek için sık sık buzdolabının başına gidiyorsanız LG Electronics'in Pratik Kapı (Door-in Door) buzdolabı (GR-S632GSRB) ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Bu çok özel dört kapılı LG buzdolabı, içeceklere ayrı bir kapıdan erişim verirken hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de içecekleri farklı bir yerde koruyarak pratik kullanım sunuyor.



    [INDENT=16]noimage




    LG'nin Pratik Kapı buzdolabında kullanıcılar kapakta bulunan tuşa bastıklarında buzdolabının ana kapısından ayrı bir kapıyla gıdalara erişebiliyor. Akıllı tasarım sayesinde buzdolabının içinde yeni bir alan yaratılmış oluyor. Bu durum kullanıcıya kolaylık sağlarken yiyeceklerin sağlıklı şekilde kalmasına olanak tanıyor. LG inovatif teknolojili buzdolabıyla sağlıklı yaşam konseptine katkı sağlıyor.

    LG Electronics Beyaz Eşya ve Bayi Destek Direktörü Sehyun Yang, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "LG, tüketicilere kullanım kolaylığı sağlayan, aynı zamanda yiyecekleri daha uzun süre taze tutan buzdolapları üretmeye devam edecek. Doğal yaşam koşullarını hızla tüketmeye başladığımız bu dönemlerde, teknoloji üreten şirketler olarak sağlıklı yaşam koseptine destek olmalıyız. Biz de Pratik Kapı gibi özel buzdolaplarımızla bu yaklaşımı devam ettiriyoruz."

    alıntı
#05.07.2013 01:11 0 0 0
  • İlk gördüğüm de çok dikkatimi çekti gerçekten çok mantıklı bir düşünce
#05.07.2013 09:29 0 0 0