Malzemeler
2 su bardağı rendelenmiş kasar peyniri
1 su bardağı irmik
1 adet yumurta
1 çay kasığı zencefil
1 çay kasığı kırmızı tozbiber
1 çay kasığı karabiber
4 su bardağı tavuksuyu
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tuz , su

Yemeğin Yapilisi
2 su bardağı rendelenmiş kasar peynirini bardağı irmikle karıştırın. Yumurtayı ekleyip karıştırmaya devam edin. Tuz, karabiber, 1 çay kaşığı zencefil, kırmızı tozbiber ilave edip yoğururak bir hamur yapın, 10 dakika bekletin.
Daha sonra bu hamuru rendeden geçirin. Ayrı bir yerde 4 su bardağı tavuk suyunu tencereye alın. Yarım çay bardağı sıvıyağı koyup kaynatın.
Rendelenmiş bamuru kaynayan etsuyuna yavaş yavaş karıştırıp, dökün, iyice pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 422
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:40
teşekkürler ellerine sağlık
nikelaj Tarih: 24.08.2007 17:56
yaptım fevkaladenin fevkidesine varicek şekilde süper ötesiydi
refik Tarih: 25.05.2007 15:33
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 12.05.2007 17:07
Ellerine Saglik
eskitoprak Tarih: 11.05.2007 12:47
emegine saglik