Malzemeler
5 Orta Boy Patates
5 Havuç
1 Kahve Fincanı
Zeytinyağı
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Demet Dereotu
1 Limon
1 Diş Sarımsak

Yemeğin Yapilisi
Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra püre haline getirin.
Zeytinyağı,tuz ve limon ile iyice karıştırıp payreks tabağa serin
Havuçları rendeleyip, bir çay bardağı zeytinyağı ve bir tutam tuz ile kızartın.
Karışımı patates püresinin üzerine döküp, hazırladığınız sarmısaklı yoğurt ile üzerini süsleyip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 337
favori
like
share
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:32
teşekkürler ellerine sağlık
Batan Güneş Tarih: 16.04.2007 09:25
güzel tarifler eline sağlık