MALZEMELER
3 adet kabak
3 adet havuç
3-4 adet sivri biber
1 adet soğan
1 domates
3 çorba kaşığı zeytin yağı
½ çorba kaşığı domates salçası
½ çorba kaşığı biber salçası
Tuz, kırmızı biber
YAPILIŞI:
Bir tencereye yağı koyun. Soğanı küp küp doğrayın, tencereye koyun ve pembeleşinceye kadar kavurun. Salçayı ekleyin. Biberleri ince ince doğrayın ve yumuşayıncaya kadar pişirin. Havuçların ve kabakların kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayın. Domatesin kabuklarını soyun ve küçük küçük doğrayarak ekleyin. Tuzu ve kırmızı biberi ekleyin. Yarım su barağı sıcak su ekleyin ve kısık ateşte 30-45 dakika pişirin. Sıcak veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3001
favori
like
share
PaylasiM-User Tarih: 06.02.2009 17:44
Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık
satUn Tarih: 02.02.2009 16:51
güzel bir paylaşım saol
izmir_güzeli Tarih: 16.04.2008 21:46
SAOLLL TSK
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:20
ellerine sağlık
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:38
tarif için teşekkürler:23:
Gönülce Tarih: 12.07.2007 11:25
teşekkürler superisi
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:57
güzel tariflerin için teşekkürler