ZEYTİNYAĞLI KABAK KALYE

Son güncelleme: 06.02.2009 16:44
  • MALZEMELER
    3 adet kabak
    3 adet havuç
    3-4 adet sivri biber
    1 adet soğan
    1 domates
    3 çorba kaşığı zeytin yağı
    ½ çorba kaşığı domates salçası
    ½ çorba kaşığı biber salçası
    Tuz, kırmızı biber
    YAPILIŞI:
    Bir tencereye yağı koyun. Soğanı küp küp doğrayın, tencereye koyun ve pembeleşinceye kadar kavurun. Salçayı ekleyin. Biberleri ince ince doğrayın ve yumuşayıncaya kadar pişirin. Havuçların ve kabakların kabuklarını soyun ve küçük küpler halinde doğrayın. Domatesin kabuklarını soyun ve küçük küçük doğrayarak ekleyin. Tuzu ve kırmızı biberi ekleyin. Yarım su barağı sıcak su ekleyin ve kısık ateşte 30-45 dakika pişirin. Sıcak veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
#15.04.2007 19:06 0 0 0
  • güzel tariflerin için teşekkürler
#08.05.2007 14:57 0 0 0
  • teşekkürler superisi
#12.07.2007 10:25 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#26.07.2007 19:38 0 0 0
  • ellerine sağlık
#25.08.2007 21:20 0 0 0
  • SAOLLL TSK
#16.04.2008 20:46 0 0 0
  • güzel bir paylaşım saol
#02.02.2009 15:51 0 0 0
  • Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık
#06.02.2009 16:44 0 0 0