İşte AKP adaleti...

Son güncelleme: 24.08.2013 21:57
#23.08.2013 15:31 0 0 0
  • Ali İsmail korkmaz'ı döven ve öldürenler en ağır şekilde ceza almalılar. İnsanlık dışı bir hareket.Ancak Allaha ve peygambere inanmayan birisi için başkalarını ıslah etsin demek de yanlış sanki. Onun adına duacı olmalı Allah bağışlasın. ha bu söylediğimi tersten anlayan olabilir hani inanmadığından dolayı öldürülmüş gibi bir anlam çıkmasın. İnancı olmayan birisi için Allah'tan başkaları için ıslah etsin demek bence tuhaf o kadar. Allah rahmet eylesin.

    noimage
#23.08.2013 19:46 0 0 0
  • @TÜRKOĞLU adlı üyeden alıntı:
    Ali İsmail korkmaz'ı döven ve öldürenler en ağır şekilde ceza almalılar. İnsanlık dışı bir hareket.Ancak Allaha ve peygambere inanmayan birisi için başkalarını ıslah etsin demek de yanlış sanki. Onun adına duacı olmalı Allah bağışlasın. ha bu söylediğimi tersten anlayan olabilir hani inanmadığından dolayı öldürülmüş gibi bir anlam çıkmasın. İnancı olmayan birisi için Allah'tan başkaları için ıslah etsin demek bence tuhaf o kadar. Allah rahmet eylesin.

    noimage
    Orijinali Göster...


    Bence bu sözlerini mezar taşına kazıtsınlar....
    Gelen geçen hem bu sözleri okusun , Hemde gelmişine geçmişine ervahına ...
#24.08.2013 00:50 0 0 0
  • saçma sapan bir başlık.. işte akp adaleti .sanki akp yargılıyor suçluları. adalet var hukuk var. suçlu olan kim olursa olsun hak yerini bulur. herşeyde akp saldırganlığı ,,,,, akp bilinçatınıza işlemiş. hedefinizz akp bırakın vatandaşın hakkını aramayı. sözde yalancılıkla , farklı cümlelerle de akp düşmanlığınızı da açık açık söyleyin. kimse yada polis durduk yere gelip beni dövmüyorlar, neden acaba?
    hükümeti yıkmaya , ülkede kaos çıkarmaya meraklı bir grubun üzerine nasılda titriyorunuz böyle. gözlerim aşardı. gezi eylemcilerinin öldürdüğü polis komserini, adana da köprüden attıkları 13 yaşındaki kağıt toplayan çocuk içinde bu hassasiyeti gösterseydiniz ya. yapamazsınız. amacınız bozukluk başka birşey değil.
#24.08.2013 21:57 0 0 0