Ciğer Kavurması

Son güncelleme: 02.09.2013 21:35
  • ciğer kavurması nasıl yapılır - ciğer kavurması tarifi - ciğer kavurması malzemeleri

    Yarım kilo ciğer
    1 tane soğan
    Tuz
    1 tatlı kaşığı kekik
    2 yemek kaşığı sıvı yağ



    Ciğer Kavurması Tarifi

    Tencerenin altına biraz yağ konulur. 1 tane soğan küçük küçük doğranarak hafif pembeleşinceye kadar pişirilir. Ciğerler çok büyük olmayacak bir şekilde doğranıp yıkanır.

    Süzgece alınıp süzüldükten sonra soğanın içine eklenir. Kızarana kadar pişirilir. Üzerine kekik ve tuzu da ilave edilir. 5 dakika da öyle pişirilir. Sonra ocağın altı kapatılır ve servis tabağına alınır. Ciğer kavurması hazır. Afiyet olsun.
#02.09.2013 21:35 0 0 0