Mudo Collectıon 2007

Son güncelleme: 29.04.2007 11:14
  • Mudo Collectıon 2007 İlkbahar Yaz koleksiyonuyla; elbiselerle çiçek açacak, vintage parçalarla geçmişin şıklığını günümüzde yaşayacak, romantik detaylarda kendinizi bulacaksınız...

    2007 İlkbahar/Yaz sezonunda pastel renklerle, fiyonklu detayların, kabarık formlar ve ince kumaşlarla birleşerek oluşturduğu çocuksuluk Mudo Collection kadınını romantizmin doruklarında gezdiriyor. Mudo Collection 2007 yazında minimalist ve basit formlarıyla sergilenen parçaların yanı sıra, çiçek desenleriyle renklenen vintage elbiseler Mudo Vintage koleksiyonuyla nostaljik bir hava yaratıyor. Özellikle stil sahibi bayanların tercihi olacak vintage parçalar Mudo kadınını zamanda kısa bir yolculuğa çıkarıyor.

    Romantizmin vazgeçilmez parçası beyaz gömlekler ve fırfırlı bluzlar Mudo Collection kadının gardırobundan eksik olmayacak parçalar arasında. 2007 ilkbahar yazının en gözde parçalarından elbiseler ise babydoll, kimono, kruvaze ve A formlarıyla ya da dizüstü ve maxi uzun boylarda Mudo mağazalarındaki yerlerini alıyor. Sezona damgasını vuracak detayların başında gelen etekler, pastel tonlarda triko ve gömleklerle kombinleniyor. İpek ve sim baskılı kumaşların, parlak düz jarselerin, romantik dantellerin, saten örgüler ve dekoratif jakarların yer aldığı Mudonun 2007 yazında, kadınlar şık ve göz alıcı detaylarla süsleniyor.

    Canlı ve kontrast renklerin birleşmesinden oluşmuş geometrik kesimli tunikler, dar pantolon ve taytlarla kombinlenerek günlük yaşamda rahatlıktan yana olan bayanlarla karşımıza çıkıyor. Koleksiyonlarda yer alan sakin renklere inat neon renklerde yazımızı canlandıracak unsunlar arasında yer alıyor. Özellikle yükselişte olan sarı, siyahla olan birlikteliğiyle sert ve dikkat çekici bir görünüm sağlıyor. Parlament mavi, yeşil, kırmızı neşeli bir yaz ve cıvıl cıvıl plajlar için deniz kenarında tercih ettiğimiz rahat ama bir o kadar şık parçalarda fit bayanları bekliyor. Marin temasının şıklığı lacivert ve kırmızının birlikteliğiyle bu sezonda devam ederken hafta sonu gezileri, günlük rahat kıyafetler ve sade kesimli elbiselerde karşımıza çıkıyor.

    Krem renginin pudraya kadar uzanan tonları, griler, metalik renkler ve mavinin her tonu Mudo Collection 2007 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun başlıca renkleri arasında yer alıyor.

    Mudo Collection'ın 2007 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu dört farklı tema ile aradığınız her şeyi bulabileceğiniz sade ve şık alternatifler sunuyor

    Mudo Erkeği St. Tropez Bobos, Safarı Lounge, The Orange Country Rebels ve Gentle Basıcsten oluşan dört farklı tema ile bu yaz şıklığıyla dikkatli üzerine topluyor

    St. Tropez Bobos
    Akdenizin sıcak, eğlenceli ve zevk sahibi ruhunun yansıdığı bu temada rahat ancak şıklıktan da taviz vermeyen parçalar bulunuyor. Sofistike görünümleriyle bol ve rahat siluetler sağlayan parçaların yanı sıra daha iddialı olmayı isteyen beyler için fit ve trendy kalıplar bu temada devreye giriyor. Marina hayatının da tartışılmaz yansımalarını bu temada görmek mümkün. ST. Tropez Bobos temasıyla Mudo Collection erkeğini zeki detaylarla fonksiyonelliğini kaybetmemiş şık bir tarz bekliyor.

    Safarı Lounge
    Modern zaman Indiana Jonesları için eski uygarlıklardan etkilenmiş rahat ve fonksiyonel bir tarz Safari Lounge teması ile Mudo Collection erkeğinin beğenisine sunuluyor. Tarihsel etkilerin teknoloji ve gelecekle buluşmasında safarinin work wear rahatlığı ve pratikliğiyle buluşuyor.

    Safari Lounge temasında, tozlu ana renkler, parlak renkli detaylarla dengeleniyor. Kabuklu yemiş renkleri, ham kâğıt tonları yanında tütün tonları ve limoni sarı-yeşiller kirli kırmızılarda bu gruba giriyor. Yosun yeşilleri, solmuş natürel renkler, kumtaşı ve kemiklere eşlik ediyor. Pişirilmiş ve çatlamış efektler sıklıkla karşımıza çıkıyor.

    The Orange Country Rebels
    İşte sıcak yazı damarlarımızda hissettirecek plaj efsaneleri, sıra dışı bir sahil hayatı, hafta sonlarını gündüz sörf yaparak, akşam üstüde plaj partilerinde buzlu kokteyllerini yudumlayarak geçirecek Mudo Collection Erkeği için vazgeçilmez bir koleksiyon...

    O. C. Rebels
    Pijama tarzı renkli alt gruplar, kolsuz atlet kesim tank toplarla kombinleniyor. Dalgıç kıyafetleri gibi vücuda oturan örme parçalar volümlü rahat kesim pantolonların üstlerini tamamlıyor.

    Koleksiyonun öne çıkan renkleri; koyu yıkamalı antrasitleri domates kırmızılarıyla, koyu yeşilleri ise Brezilya sarıları ve neon mavilerle karıştırılıyor. Belli belirsiz baskılar, basitçe çizilmiş çiçek desenleri, t-shirtlerde çatlamış vintage pin-up desenleri, tattoo etkileşimleri ve dalgınken karalanılmış cinsten sürreal imajlar yaratıyor.

    Gentle Basics
    Centilmen Mudo erkeğinin vazgeçilmez gardırop parçaları bu tema ile yeni sezondaki yerlerini alıyor. Temanın ana renkleri, siyah, ekru, fümeyi kırmızı, sarı ve kum renkleri hareketlendiriyor
#29.04.2007 11:10 0 0 0
  • paylasim icin tskler Su- Perisi
#29.04.2007 11:14 0 0 0