Malzemeler
3 Adet göbek Marul(yıkanmış ve ayıklanmış)
2 Adet Dilimlenmiş Elma
150 gr. Bacon(ince dilimli)
3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Limon Suyu
Tuz, Karabiber Sos icin:
20 cl. Çiğ Krema
2 Çorba Kaşığı Elma Şarabı
80 gr. Camembert Peyniri
1 Çorba Kaşiği Elma Sirkesi
Yapilisi
Bacon ile elma dilimlerini 1 çorba kaşiği zeytinyağinda kavurun.
Çiğ krema, elma şarabi, peynir ve sirkeyi bir tencerede kariştirarak rafine bir sos haline getirin.
Kalan zeytinyağı ve limon suyunu, hazirlamiş olduğunuz marul yapraklariyla güzelce kariştirin. Tuz ve karabiber ekleyin. lçine, sicak elma ve bacon dilimlerini ilave edin. Sosla beraber servis yapın

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 343
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:30
teşekkürler ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:25
güzel tariflerin için teşekkürler