Malzemeler
125 gr boru makarna
1 su bardağı kuru fasulye
1 havuç
1 küçük kereviz
1 soğan
5 su bardağı su
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
Yapilisi
Kuru fasulyeyi akşamdan ıslatın. Suyunu değiştirin ve bir taşım kaynatıp süzün. Havuç, kereviz ve soğanı küp küp doğrayın.
5 bardak suyu tencerede kaynatın. Fasulye ve havucu ilave edin. Sebzeler hafif yumuşamaya başlayınca kereviz ve soğanı ekleyip haşlayın. Tuz serpip makarnayı ilave edin ve kapağı yarı açık olarak pişirin. Çorba koyulaşınca zeytinyağı ve peynir rendesini ekleyip karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 438
favori
like
share
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:51
teşekkürler ellerine sağlık
refik Tarih: 25.05.2007 14:37
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 12.05.2007 15:42
Ellerine Saglik Denemek Lazim :78:
eskitoprak Tarih: 11.05.2007 11:47
tesekkurler :2:
DİDEM Tarih: 08.05.2007 14:22
çok ilginç bir çorbaya benzio, teşekkürler
enrique Tarih: 01.05.2007 10:26
:78: ağzımızı sulandırdınız yaaa