Bu yaz hayat renkleniyor

Son güncelleme: 02.05.2007 17:04
  • 2007 yazında renk cümbüşü geliyor. Altı dolgu sandaletler, büyük kemerler ve aksesuvarlar moda. Tayyör de mont-cekete dönüşüyor.
    Moda dünyası yaza girdi bile.

    Tasarım stüdyolarında 2008 kış sezonu için çalışılıyor.Avrupa vitrinleri ise yazın ilk trendlerini sunmaya başladı.

    2007 yaz sezonunun öne çıkan trendi çok renkli olması. Pembenin tüm tonları, bilhassa fuşya , sarı, turuncu, yeşil, mavi gibi canlı renk paleti ile cıvıl cıvıl bir yaz sezonu yaşanacak.

    Korsan şapkaları, güderi botlar, çingene etekler ise yaz sezonunun 'tuzu biberi' olacak. Uzun zamandan beri 'out' olan kolye, bilezik gibi hacimli ve renkli aksesuvarlar ise bu trendlerin bir uzantısı.

    Küçük veya çok büyük çantalar, altı dolgulu sandaletler ve büyük kemerler canlı renklerde yılan derisi ve işlemelerden oluşuyor. Ciddiyetin ilk şartı olan tayyör, yaza yeni bir görünümle giriyor. Ceket kabuk değiştiriyor ve mont-ceket veya gömlek-ceket şeklinde sunuluyor.
    Etekler dar veya pileli
    Diz altında kesilmiş 'pantacourt' olarak nitelendirilen pantolonlar daha spor giysilerde bermudaya dönüşüyor. Ceket artı etek formülünde ise dar veya plili etekler 'new tailoring' eğilimini tamamlıyor.

    Vatkasız, dar omuzlu ancak rahat kuplarda kesilmiş ceketler sıcak yaz günlerinde rahatlığı ön plana çıkarıyor çalışan kadın için.
    Beyaz zemin üzerine pastel renkli çiçek baskılı şifon ve vual gibi ince kumaşlardan tasarlanmış; volan ve büzgülerle zenginleştirilmiş elbiseler de bronz tenleri saracak.
#02.05.2007 17:04 0 0 0