Malzemeler

1 Küçük kase burgu makarna
4 Adet mantar İnce kıyılmış)
1 Adet havuç (rendelenmiş)
1 Adet küçük boy soğan (ince kıyılmış)
1 Adet orta boy domates (küp şeklinde doğranmış)
1 Diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Çay kaşığı zeytinyağı
1 Tatlı kaşığı kıyılmış taze fesleğen (yada kekik)
Tuz
Karabiber

Yapılışı :

Teflon tava içerisinde yağı ısıtın
Soğan, sarmısak, rendelenmiş havuç, k.biber ve tuz ekleyerek sote edin
Tavanın içerisine önce domatesleri, bir kaç dakika sonra mantarları ekleyin
10 dakika pişirin
Ocağın altını kapatmadan önce fesleğenleri ilave edin
Diğer tarafta makarnaları haşlayın ve süzün
Hazırladığınız sos ile karıştırarak servis yapın

NOT: İsteğe bağlı olarak üzerine bir tatlı kaşığı rendelenmiş yağsız kaşar
peyniri serpiştirebilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 403
favori
like
share
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:43
mantarın girdiği bütün yemekler harika oluyor :78: