Malzemeler:

- 4 adet sakız kabağı,
- 3 adet elma,
- 6 adet kuru incir,
- 1 çay bardağı toz şeker,
- 1 çay bardağı ceviz,
- 3 adet karanfil

Yapılışı:
Kabakları kazıyıp boyuna ikiye bölün. Çekirdek kısımlarını temizleyin. Tencereye yerleştirip üzerine çok az su ilave edip buharda haşlayın. Fırın tepsisine yerleştirin. Elmaları soyup rendeleyin. İncirleri küçük doğrayın. Toz şeker, elma, incir ve karanfilleri karıştırın. Kabakları doldurun. Üzerine cevizleri yerleştirin. Biraz toz şeker serpip sıcak fırında 10 dakika pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 601
favori
like
share
gürkan Tarih: 11.02.2008 00:30
incirli tatlıları severim saolasın
wampirella Tarih: 08.02.2008 09:58
tşkler
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:42
tesekkurler paylasim icin
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:19
tşk
Gönülce Tarih: 10.07.2007 13:10
teşekkürler SU-PERISI güzel tariflarin için
Küßü$h Tarih: 08.07.2007 13:47
Ellerine sağLık
Serendipity Tarih: 08.06.2007 17:37
teşekkürler SU-PERISI
BoardBeLasi Tarih: 13.05.2007 14:41
Ellerine saglik
DİDEM Tarih: 08.05.2007 15:17
harika ir tarif tadıda güzel tavsiye ederim :78: