skystar2 vs skystar3

Son güncelleme: 22.01.2009 19:57
  • Uzun zamandır uydu kullanmama rağmen bilg. ortamında da kullanmaya karar verdim. Fakat nasıl bir kart almam gerektiğini bilmiyorum. Yardımlarınız bekliyorum. Forumdan okuduğum kadarıyla Skystar2 (şifreli kanallar vs.. için çok iyi deniyor) fakat aklımı karıştıran Skystar3 oldu. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Sizce hangisini almalıyım?
    2-Kullanmak istediğim uydu zaten evde dier televizyona bağlı, bunu uydunun LNB çıkışından sadece bir paralel kablo yöntemiyle bilgisayara verme şansım varmıdır? Sorun yaratırmı?
    DTurk ve benzeri ürünlerde denemiştim "sinyal düşük" ikazı almıştım. Teşekkürler...
#05.05.2007 19:05 0 0 0
  • BarutÇu kardeş sana tavsiyem SkyStar2 yada Skystar3 al farketmez. Başka marka ile kıyaslama imkanım olmadı ama piyasada ençok satılan bunlar. Ayrıca kullanıcı sayısı epey yüksek. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı. Bunun için şuna dikkat ettim bu kart için 2. bir çanak anten aldım ve sadece tv kartına takılı. Başka hiçbir şeyle paralel kullanmıyorum. Kartın dezavantajı olarak iki sebep yazabilirim.
    1- Dahili bir elektrik sigortası yok onun için şase yaptırmamaya dikkat et derim.
    2- Motorlu çanak antenle kullanmakta riksli yine kaçak elektrikten kaynaklanan arızalar çıkmasının sebebi budur. önlem olarak ben çanaktaki anten kablosunun bağlantı yerini elektrik bandı ile iyice sardım, su geçirmesin diye.

    Yabancı kanallara göre Türk kanalları daha güzel.
#08.05.2007 22:07 0 0 0
  • Altazar arkadaşım
    ben skystar2 kullanıyorum ama codec sorunu var görüntüyü iyi alamıyorum cok net değil
    hangisi iyi codeclerin ve bi sorunum var
    show tv kayıt ediyorum altta alem fm sesinide kayıt ediyor.
    yardım edermisin.
#16.01.2009 08:53 0 0 0
  • Arkadaşım öncelikle mesajını geç farkettiğim için özür dilerim.
    Sorununa gelince ProgdvbPowerinstall-Codec keyli olan modifiye progdvbyi kur. Bunda gerekli olan codec ler mevcut olup sorunsuz kullanabilirsin. Show tv sorununa gelince. Show tvnin 2 yayını var birisi tv ve ötekisi tv görüntülü alem fm radyolu olanı. Sanırım siz ikincisinde kayıt etmişsiniz ki görüntü ile ses ayrı ayrı olmuş.
    Umarım yardımcı olmuşumdur. Esen kalın.
#22.01.2009 19:57 0 0 0