Malzemeler

1 adet baget ekmek
2 çorba kaşığı tereyağ
100 gr. beyaz peynir
100 gr. salam
2 adet yumurta
1 çay kaşığı hardal
4-5 adet kornişon turşu
Yeteri kadar karabiber, pul biber

Hazırlanışı

Yumurtaları haşlayıp sarılarını ezin.Tereyağı ve peyniri ezip yumurtaya ekleyin. Turşu ve salamları küp küp doğrayıp karışıma ilave edin.Baharatlarını ekleyip ekmek dilimlerine sürün.Sonra salamları çubuk çubuk kesip çapraz şekilde koyarak arzu ederseniz süsleyebilirsiniz

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 690
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 20:09
Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
necdet göknil Tarih: 03.05.2009 02:15
Tadı nasıl-Merak ettim. ***Teşekkürler***
izmir_güzeli Tarih: 18.04.2008 13:38
saolll eline sağlık
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:20
ellerine sağlık
Lulu Tarih: 26.07.2007 20:39
tarif için teşekkürler:23:
Gönülce Tarih: 12.07.2007 11:30
Teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 20.05.2007 12:21
ellerine saglik