Üç büyüklerin taraftarından Almanya"da Anlamlı Kutlama

Son güncelleme: 11.05.2007 22:08
  • noimage
    Almanya"nın Köln kentinde faaliyetlerini sürdüren Fenerbahçe ve Beşiktaş, Galatasaray takımlarının taraftar dernekleri, 19 Mayıs Atatürk"ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle ortak bir balo düzenleyeceklerini açıkladılar.

    Köln Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Yakup Işıklar, Köln Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nilgün Soydan ve Köln Galatasaraylılar Derneği Başkanı Yakup Peker, düzenledikleri ortak basın toplantısında, üç büyük takımın taraftar dernekleri olarak bir araya gelmelerinin çok güzel bir fotoğraf oluşturduğunu belirttiler.

    Köln Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Soydan, ilk olarak kendilerinin böyle bir balo düzenleme kararı aldıklarını belirterek, "Yakup bey projemizi haber almışlar. Bize gelerek kendilerinin de bu baloya destek vermek istediklerini ifade ettiler. Biz de hep birlikte bu projeyi gerçekleştirme kararı aldık" dedi.

    Köln Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Işıklar ise bu projenin üç büyük camia için büyük anlam taşıdığını ifade ederek, "Bu balodan elde edilecek gelir, Baba beni okula gönder"kampanyasına gönderilecek. Bu balonun gerçekleşmesi ve geniş çaplı bir katılımın olması için, tüm kurumlarımızın, işadamlarımızın, vatandaşlarımızın desteğini rica ediyoruz" diye konuştu.

    "RENKLERİN KARDEŞLİĞİYLE KUTLAYACAĞIZ"
    Köln Galatasaraylılar Derneği Başkanı Peker de üç büyük dernek olarak bir ilke imza attıklarına işaret ederek, şunları söyledi: "Türkiye"deki taraftarlara örnek olması ve özellikle yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarında ve gençlerinde Atatürk sevgisinin "mızın biz Türk gençlerine armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı"nı, renklerin kardeşliğiyle kutlayacağız." Dernek başkanları, bu birlikteliğin gelecekte farklı projelerle de sergileneceğini ifade ettiler.

    19 Mayıs balosu, Köln Başkonsolsoluğu"nun himayesinde Hürth semtindeki Event Palast adlı salonda yapılacak.
#11.05.2007 18:17 0 0 0
  • kürsülk bi konu deyiL..

    bur da daha uygundur..
#11.05.2007 22:08 0 0 0