Malzemeler
10 Yaprak Güllaç
4 Su Bardağı Süt
2 Su Bardağı Toz Şeker
1 kahve fincanı gül suyu
6 orta boy elma
2 kivi (Dilimlenmiş)

Yapilisi
Güllacı hazırlayın. Elmaların kabuklarını soyun ve rendeleyin.
Rendelenmiş elmayı tülbente koyun ve iyice sıkın. Elmanın hiç suyu kalmayınca içine pudra şekeri koyarak karıştırın.
Hazırladığınız püreyi güllac yapraklarının arasına yerleştirerek bohça şeklinde kapatın.
Kapatılan güllaçları kıvrım tarafı alta gelecek şekilde servis tabağına yanyana dizin. Dizme işlemi bitince üzerine iyice çekmesi için gülsuyu ve kalan şekerli sütü dökün.
Tabaktaki güllacı, üzerine sık sık kaşıkla sütü gezdirerek 30 dakika bekletin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 680
favori
like
share
gürkan Tarih: 11.02.2008 00:32
ellerine saglık ablacım güzelmiş
wampirella Tarih: 08.02.2008 09:51
ellerine saglık
VULKAN Tarih: 24.08.2007 23:46
tesekkurler paylasim icin
Lulu Tarih: 26.07.2007 17:29
tarifin için teşekkürler
DİDEM Tarih: 23.07.2007 12:17
tarifin için teşekkürler su-perisi
Gönülce Tarih: 10.07.2007 13:09
teşekkürler SuPerisi
Küßü$h Tarih: 08.07.2007 13:49
Teşşekürler
Serendipity Tarih: 06.06.2007 11:32
Teşekkürler Su perisi
refik Tarih: 25.05.2007 15:52
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık