Trabzonsporda Mehmet Topuz Sesleri

Son güncelleme: 16.05.2007 10:24
  • noimage
    Taraftar tepkisini azaltmak ve desteğini almak için yıldız oyuncular transfer etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi, Kayserispor;un milli futbolcusu Mehmet Topuzun transferi için harekete geçti

    HASEKİYE GİDİLECEK
    Takıma 4 tane ilk 11'de oynayabilecek transfer yapacağım diyen Doğan' ın listesinde yer alan futbolcular arasında yer alan Mehmut Topuz için yönetim girişimlere başlıyor. Bu sezon Kayserispor forması altında başarılı bir sezon geçiren Mehmet Topuz için devre arasıda görüşmeler yapılmış, ancak Ertuğrul Sağlamın izin vermemesi üzerine Sarı-Kırmızılı kulüp bu futbolcuyu satmak istememişti. Mehmet Topuz için başkan Albayrak Kayserispor'un onursal başkanı Mehmet Haseki ile görüşecek.

    ALTERNATİFLİ LİSTE
    Orta sahada görev yapan Mehmet Topuz'un alınması halinde Doğan, sol kanata ve orta alana birer takviye yapmayı düşünüyor. Doğan'ın dördüncü takviyeyi ise kaleye mi yoksa forvete mi yapacağı konusunda ise son kararını vermesi bekleniyor. Bordo-Mavili takımın çok almak istediği Mehmet Topuzu F.Bahçe ve G.Saray da almak istiyor. Doğanın listesinde Bursaspor dan Sinan Koloğlu ile birlikte Sivasspordan Yasir de bulunuyor.
#16.05.2007 10:24 0 0 0