YouTube Ad Remover 1.0 Youtube Reklamlarını Engelleyin

Son güncelleme: 18.01.2014 08:36
  • noimage


    ##Youtube Reklam Engelleme Programı##

    YouTube Ad Remover, popüler video paylaşım sitesi üzerinde gezerken karşısına çıkan reklamlardan rahatsız olan kullanıcılar için geliştirilen ve Youtube.com üzerinde yer alan video, metin veya resim reklamları kaldıran ücretsiz bir programdır.

    Son derece sade ve kolay kullanılabilir bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program, herhangi bir bilgi birikimi gerektirmemektedir ve her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Youtube reklamlarını engellemek istediğiniz zaman tek yapmanız gereken şey, program arayüzü üzerinde yer alan buton yardımıyla reklam engelleme fonksiyonunu aktif hale getirmektir.

    Diğer bir yandan Youtube üzerinde yer alan reklamları engellemeniz, Youtube dışına çıkan reklam bağlantıları yüzünden bilgisayarınızına olası bir zararlı yazılım bulaşması tehlikesini de ortadan kaldıracaktır.

    Programı penceresi üzerinde yer alan butonu aktifleştirdikten sonra programın açık kalmasına gerek yoktur ama daha sonra reklamları tekrar aktif hale getirmek isterseniz programı tekrar çalıştırarak reklam kaldırma özelliğini kapatmanız gerekmektedir.

    Sonuç olarak YouTube Ad Remover, Youtube üzerinde reklam görmekten sıkılan kullanıcılar için oldukça geçerli bir çözüm sunmaktadır.


    noimage
#18.01.2014 08:36 0 0 0