KurFar Teknik Servis

Son güncelleme: 07.02.2014 19:47


  • KurFar Teknik Servis Programı özellikle bilgisayar ve elektronik eşyaların tamiri ile uğraşan teknik servisler düşünülerek geliştirilmiş olan, kullanıcılara teknik servisin rutin işlemleri olan stok, fatura cari hesap gibi bilgileri takip etme ve teknik servis için kayıt açma gibi konularda yardımcı olan bir yönetim programıdır.
    Teknik servislerde birçok farklı cihaza bakım yapıldığı gibi, yedek parça girişleri, ürünlerin fatura ve seri numarası gibi bilgilerinin takibi gibi ihtiyaçlar doğmaktadır. Bunun yanında yedek parçaların stoğu ve bakımda olan cihazların servise giriş tarihi gibi bilgiler kritik önem taşımaktadır. Yasal yükümlülüklerden ötürü teknik servislerdeki ürünler belli bir süre sonunda kullanıcılıya tamir edilerek teslim edilmeli veya tamiri gerçekleşemiyorsa bire bir değişim veya para iadesi yapılmalıdır. Teknik servislerin dikkatlerinden kaçması ve servisteki ürünün zamanında teslim edilememesi nedeniyle bu tip bir değişim veya bedel iadesi yapılması ticari olarak sağlıklı olmamaktadır.
    İşte KurFar Teknik Servis Programı size bu tip durumlarda çözüm sunacak, ticari kayıplar yaşamanızın önüne geçecek bir yazılımdır. KurFar Teknik Servis Programı ile servise kabul edilen cihazlar için kayıtlar açarak durumlarını raporlayabilir ve gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz. Program stoğunuzu takip etmenize de imkan tanıyor.
    KurFar Teknik Servis Programı satış faturaları ve alış faturaları düzenlemenize de imkan tanımakta. Programın güzel bir yönü çoğu içeriğin excele aktarılabilmesine imkan tanımasıdır. KurFar Teknik Servis Programı üzerinde düzenlediğiniz belgelerin çıktısını alabilmek de mümkün.



    Program ile ilgili destek için bu e-posta adresi ile iletişime geçebilirsiniz:

    Buradan İndirebilirsiniz...
#07.02.2014 19:47 0 0 0