Malzemeler ;
2 adet Yufka
125 gr Tereyağ ya da Margarin
½ paket Kesme Makarna
2 adet Yumurta
1 su bardağı Süt
1 kase Beyaz Peynir
1 küçük bağ Maydanoz
Tuz, Karabiber
yapılışı
Makarnayı tuzlı suda haşlayıp süzün. İki yumurta, süt ve yağı karıştırıp bir harç yapın ve makarnaya ekleyin.

Yağlanmış tepsiye bir yufkayı yayın. Makarnanın yarısını yufkanın üzerine yayın. Ortasına maydanozlu peyniri yerleştirin. Tekrar kalan makarnayı ekleyin. En üstünü diğer yufka ile kapatın. Yumurta, süt, yağ karışımından sürüp 180 derece sıcaklıktaki fırına verin. Kızarınca dilimleyip servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 871
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:48
eline saglik
tekkursun68 Tarih: 02.08.2007 13:35
hadi eskitoprak kanka yapda bi yiyelim :68:
herhalde yemek yapmasini biliorsundur
eskitoprak Tarih: 28.07.2007 13:32
tesekkurler paylasim icin
BoardBeLasi Tarih: 27.07.2007 15:38
guzele benziyor :78: emegine saglik
Serendipity Tarih: 27.07.2007 08:31
paylaşım için teşekkürler Su perisi
Lulu Tarih: 26.07.2007 19:56
teşekkürler
özleem Tarih: 10.07.2007 13:51
paylasimin icin tesekkurler
Gönülce Tarih: 04.07.2007 10:12
teşekkürler SU-PERISI
refik Tarih: 25.05.2007 14:51
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık