Manchester City'den Pogba'ya Servet

Son güncelleme: 01.05.2014 17:31
  • Manchester City, Juventuslu Paul Pogba için 65 milyon avroyu gözden çıkardı.

    noimage

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin, Juventus'un genç yeteneği Paul Pogba için 65 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

    İtalyan basınında yer alan iddialarda, Manchester City'de ligde bu sezon gösterdiği yüksek performansla dikkat çeken orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin 31 yaşına girecek olması nedeniyle alternatifinin arandığı ve Juventus'un genç yeteneği Paul Pogba'nın uygun isim olduğu yönünde karar alındığı ifade edildi.

    Juventus'un ligde ve Avrupa'daki başarısında önemli pay sahibi olarak gösterilen 21 yaşındaki Pogba için Manchester City'nin 65 milyon avroyu gözden çıkardığı vurgulandı.

    City'nin Juventus'a ilk olarak 45 milyon avronun yanı sıra gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Edin Dzeko veya Aleksandar Kolarov takasını önereceği, ayrıca İtalyan kulübünün City'den geçen sezon kadrosuna kattığı Carlos Tevez transferinden kalan borçlarının da sıfırlanabileceği belirtildi.

    Juventus, gösterdiği performansla İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen Pogba'yı Mancester United'tan bonservisi bedeli ödemeden kadrosuna katmıştı.

    Alıntı
#01.05.2014 17:31 0 0 0