Peter Van de Veire

Son güncelleme: 23.05.2014 13:54
  • Peter Marie Maurice, Veire (Eeklo, 1 aralık 1971) Belçika radyo dj ve presenter.

    Gençlik

    Bu Veire gençlik yaşadı Waarschootburada görev yaptı yaratıcı bir ruh olarak gençlik hareketi ortaya çıktı Chiro Dakan. O da oradaydı doksanların başlarında, bir grup lideri. O ortaöğretim ve eğitimini tamamlayan yönünde " Latin-Matematik' Saint-Dinle (şimdi College of Our Lady at Doorn) Eeklo, belçika, okudu ve daha fazla iletişim HİBO için Gent. Önce o ortamı var, çok kısa süreli çalıştı stofzuigervertegenwoordiger at Euroqueen ve eğer marketingassistent at Koç Sint-Niklaas.

    noimage

    Kariyer

    Televizyon

    Onun medya alanında kariyer 1993 yılında başladı televisieafdeling yerel yayın AVSnerede o yazılı yaptım ve raporları yaptı. 1997 yılında katıldı Flaman kamu jeugdzender Ketnet için Studio.KET sunmak için bir ilk duidingsprogramma. 2002 yılında durduruldu Studio.KET çünkü "kaba", ve kariyerinin de sonu anlamına geliyordu sonuç. Sonra onun başarısı Studio Brussel sunulan Veire bir programı yayından tarafından Bir: Bu Provincieshow. Bu was seyir için Bir müzikal ilinde Flanders. Nihai kazanan il oldu Antwerp.

    30 ocak 2008 ile birlikte sundu Evy Gruyaert tanıtımı MİA'NIN. Bu töreni takip etti ve radyoda. Üzerinde 27 ağustos 2008, olacağı açıklandı Veire onun sabah Studio programı Brussel artık televizyon ile birleştirmek.

    Bu Veire kendi sundu programı Bir, Peter Canlı her cuma gecesi başladı 20.45 saat kadar sürdü ve saat 22.10. O yayınlandıktan ekim 3, 2008 5 aralık 2008. Son iki sezon seyret, Peter Canlı açıkladı. Hala bir üçüncü sezon ve bu son oldu. Program çok pahalıydı bulundu.

    2011 yılının sonbaharında, oldu Veire görmek için ilk kez yeni bir showbizzprogramma. Yeni program, Arkadaşlar Veire, halefi oldu Kırmızı Halı.

    2013 yılında aldı arkadaşım ile birlikte modekenner Jani Kazaltzis rol En İyi Arkadaşlar üzerinde Azores. 2013 sonbaharında, Bir o, bir yeni sürümü Bu Notenclubbaşlığı ile , Şarkı o şarkı.[2] 2014 yılında, o gün, birlikte Eva Daeleman Eurosong mevcut.

    Radyo

    1999 yılında başladı Studio Brussel için Hesaplaşma günümüze sonra, pazar sabahı. Bu tarihe kadar hiç bir radyo stüdyosu içinde görüldü. O gün bir zamanlar at Studio Brussel sunulan ve teklif karar verdi. Nisan 2006'da ayrılmasından sonra Wım Oosterlinck için Q-müziktaşındı gün. Birlikte sidekick/nieuwsmeisje Sofie Lemaire o sundu Büyük Peter, Veire Ochtendshow at Studio Brüksel 2008 yazına kadar. Sonunda ağustos 2008, olacağı açıklandı Veire dönmeyecek Stüdyo Brüksel.

    Aralık 19 aralık 24, 2006 yer aldı radyo-olay Müzik Yaşam İçin ve o olmadan bu süre boyunca bir gıda house on cam meydanı şehit Leuven ile birlikte Tomas De Soete ve Christophe Lambert 24 saat radyo ve mağdurlarına para toplamak için kara mayınlarının. Bu eylem getirdi 2.419.426 euro.

    Ekim 2007'de, Veire yerleşmiş olduğunu "içi boş". Biri, bulabildiğim bir ödül aldı 7500 euro. Bu Veire nihayet üç gün sonra bir heyet tarafından bulundu Chiro Sint-Jan evinde Chris Dusauchoit yakın Horst kale içinde Holsbeek.

    İkinci baskısı geldi Müzik Yaşam İçin 19 24 aralık 2007. Trafikte tekrar gitti eylem Kızıl Haç, bu konuda bir şeyler yapmak için zaman içme suyu sıkıntısı. Bu Veire bu sene tekrar oldu Glass House (birlikte Tomas De Soete ve Siska Schoeters) ve başarılı idi, eylem getirdi 3.353.568 euro.

    Gece yarısı Sevgililer günü 2008 oldu "Büyük Yatakta '-' Peter ile Sofie" organize olmuş durumda Konser salonu of Brugge. Gece yarısından itibaren 9 : 00 paylaştı Veire, Sofie Lemaire ve 50 çiftler yatakta konser salonu fuayesinde.

    Bu Veire yapılan hollandalı şarkıcı Henkie ilişkili numarası Tatlı küçük tavşan son derece popüler Belçika'da. Bu sayı çok daha 1 numarada Flaman Ultratop 50. Sonra başarı ' olabilir bir halefi sonucunu beraberinde getirmiştir. İkinci 'yanlış' şarkısını tarafından yükseltilen Veire oldu Tekneler Anna of Basshunter, isveçli bir şarkı, bir çocuk hakkında kim aşık IRC bot. 2007 yılında tanıttı Veire Bu Duohit. Bu amacı oldu iki yanlış olduğunu şarkıları çalınacak, sonra dinleyici kim karar uzayıp gidiyor. Yenilgisiz şampiyon oldu Frisco, Disko Kıvırcık Kafa DJ'LER.
    Biri sırasında yaptığı radyo programları, ifade etmişti "tüyler onun delik" Brüksel'in Grand Place gitmek istiyorum bir yürüyüş için eğer çok sesli gençlik korosu Aralık 1 geldi Hesaplaşma. Dinleyiciler oy kullandı Aralığı Hesaplaşma ve Veire randevu vermeye mecbur kaldı.

    On ocak 5, 2009 oluşturulması ile başladı radyo istasyonu MNM için Veire yeni bir radiohoofdstuk. O de katılacak yaratıcı bu satır yeni radyo istasyonu belirlemek için vardı ve başlangıçta her işgünü duymak sabah. İçin Büyük Peter, Veire Ochtendshow içinde MNM yaptı Veire itiraz yardımcıları Lieselot Amcalar ve Gunter Lastik.

    2009 yılı eylül ayından itibaren o yıl sonuna çarşamba günü sunulan, bir için dört Peter Da Göstermek İçin Seviyor içinde MNM. Bu program, diye seslendi dinleyicileri ile.

    4 beri o armağan ocak 2010 gün yeniden. Haziran 2012 tarihine kadar oldu Eva Daeleman Bu Veires sidekick. 27 ağustos, başladı Veire geri onun sabah programı, ve bu defa Daha Fazla Silah Sesleri Cnops.
    11 18 haziran 2012, Peter Veire 185 saat kesintisiz hiçbir uyku (yumuldu saat başına 5 dakika uyku ve kabiliyet) MNM. Bu marathonradio yayın düzeltti ve eski dünya rekoru için bu adı bir radyoda dj iki saat oldu. Temmuz 2012'de kayıt oldu, ancak, kırıldığını: ABD'DE yapılan bir radyo dj 187 saat kesintisiz radyo.[4] Bu Amerikan onun kaydı, ancak resmi bir iddia asla Veire hala kayıt " adını verdi. Hollandalı dj Jeffrin Erkelens rekor kırdı ile de 187 saat radyo ve 2014 yılında Belçikalı gitti ClubFMsunum Lennart Creël 190 saate kadar. Bu son bağlantı kesilmeleri tarafından tanınan henüz Guinness rekorlar Kitabı.

    Ödüller

    2007 yılının aralık ayında tarafından Veire Püf noktası oy yılın adamı.
    2007 yılında, kazandı, Peter Veire iki madalya Humo'nun Pop Yoklamak Lüks: en yetenekli radiofiguur ve en iyi radyo programını Büyük Peter, Veire Ochtendshow. 2007 yılında, Veire üzerinde üçüncü sırada seçimlerinde en komik radiomoment hiç. 2006 dünya kupası sırasında, her gün çağırdı alman muhabir, Gudrun ve bundan önce oldu Veire layık görüldü.
    O üç kez üst üste olarak radiopersoonlijkheid yılın.

    Trivia

    Ek olarak radyo dj, o da bir sunum ve olaylar MC partilerde. 2007 yılından bu yana etrafında turlar Gerrit Kerremansolarak da bilinen Gerrit K ile Peter, Sevgi gösterisinde Veire ve küçük ölçekli dj-YOK projesi DJ!"
    O bir podiumproject ile Miguel Wiels. 2011 yılından itibaren, onlarla touring Cafe Flamand, canlı performansı ile hollandalı hit Flanders.

    Diskografi

    Tek Beni De Götür (2008) - Veire satılan 10.000 ' den fazla kopya ve böylece kazanılan bir altın levha. Gelirleri gitti "SOS çocuk Köyleri". Bedel olarak kayıplarının telafi bahis zorunda kaldı Miguel Wiels pembe bir leotard sırasında sahnede direkt program Peter Canlı.
    Tek Oh Sabine! (2014) - Bir gazel Sabine Hagedoren.

    Alıntı
#23.05.2014 13:54 0 0 0